info

Wat voor informatie kunt u zoal vinden op deze website?

Op de website van Fysiomaatwerk Uden vindt u informatie over onze openingstijden, de medewerkers en hoe u contact kunt opnemen met onze praktijk.

Daarnaast vindt u er alles over aandoeningen waarvoor fysiotherapie een uitkomst kan bieden en kunt u oefeningen voor diverse lichamelijke klachten bekijken. Ook de specialismen die Fysiomaatwerk Uden u kan aanbieden staan vermeld en uitgelegd.

Als laatste kunt u enkele interessante links bekijken om uw kennis te vergroten.

Onderzoek naar de tevredenheid van de patiënt

Voor ons is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen de kwaliteit dan ook doorlopend. Hiermee streven wij er naar om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang! Om te meten wat u heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, ZorgDNA/QDNA, dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. Met deze partij waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt anoniem verwerkt, dus niemand zal ooit weten welke antwoorden u heeft gegeven. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer 10-15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Algemene informatie en tarieven

Algemene informatie en huisregels