info

Online fysiotherapie

We bieden u nu ook telefonische en online fysiotherapie (intake en/of verdere behandeling) aan. In tijden dat het voor u moeilijk is, zeker nu op dit moment met het coronavirus, om naar de praktijk te komen kunt u dus toch gebruik maken van ons deskundige advies en begeleiding. 

Wat bieden wij u:

- videobellen,en/of chatten en per e-mail contact met uw fysiotherapeut (of leefstijlcoach)

- deskundige begeleiding; u kunt vragen stellen en krijgt een advies op maat m.b.t. uw klachten

- oefeningen en behandelprogramma op maat met behulp van instructievideo's

- telefonisch contact en de oefeningen per post op papier (indien u niet zo gemakkelijk online gaat)

- dit kan eenmalig en herhaaldelijk plaatsvinden, afhankelijk van wat u nodig heeft.

Neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail ons op uden@fysiomaatwerk.nl. U mag ons ook bellen op 0413-263002

Wat voor informatie kunt u zoal vinden op deze website?

Op de website van Fysiomaatwerk Uden vindt u informatie over onze openingstijden, de medewerkers en hoe u contact kunt opnemen met onze praktijk.

In het menu hiernaast kunt u nog wat informatie vinden over aandoeningen waarvoor fysiotherapie een uitkomst kan bieden en kunt u oefeningen voor diverse lichamelijke klachten bekijken. Ook de specialismen die Fysiomaatwerk Uden u kan aanbieden staan vermeld en uitgelegd.

Als laatste kunt u enkele interessante links bekijken om uw kennis te vergroten.

Onderzoek naar de tevredenheid van de patiënt

Voor ons is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen de kwaliteit dan ook doorlopend. Hiermee streven wij er naar om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang! Om te meten wat u heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, ZorgDNA/QDNA, dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. Met deze partij waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt anoniem verwerkt, dus niemand zal ooit weten welke antwoorden u heeft gegeven. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer 10-15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking! 

Algemene informatie en tarieven

Met ingang van 1 januari 2021 versturen wij rekeningen/facturen niet meer per post maar per e-mail.
Indien u een geprinte versie van uw rekening wilt ontvangen dient u dit aan te geven bij uw behandelende fysiotherapeut.

Algemene informatie en huisregels