nieuws

Medische Trainingstherapie

Trainen onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut in de oefenzaal

Met ingang van 4 mei j.l. zijn wij begonnen met een Medische Trainingstherapie groep op de woensdagmiddag onder begeleiding van sportfysiotherapeute Ingrid Heij. Deze training vindt plaats tussen 13.30 en 14.30.

Iets voor u? Lees dan eerst dan MTT folder 2022 (zie pdf document hierboven). Indien u interesse heeft neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar uden@fysiomaatwerk.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Nieuw: uitleen kussen Cloudpillo

Kussen Cloudpillo

Het perfecte kussen bestaat niet, of toch wel?

Het perfecte kussen kan er voor zorgen dat je binnen enkele minuten als een blok in slaap valt. Wakker worden met een stijve nek of rug is hiermee voorgoed verleden tijd.


Omdat iedereen anders slaapt, zou je zeggen dat iedereen ook een ander kussen nodig heeft. Dit is niet meer nodig, aangezien wij hier dé oplossing voor hebben bedacht

Ontmoet: de Cloudpillo. Na het eindeloos testen van prototypes, hebben wij hét perfecte kussen ontworpen dat iedereen de juiste ondersteuning biedt tijdens het slapen dankzij zijn afstelbare design. De Cloudpillo zorgt er voor dat je elke dag uitgerust wakker wordt en elke nacht met veel plezier je bed induikt.

Vacature fysiotherapie per 1 januari 2023